It by Svane & Lührs - charms, vedhæng & læderarmbånd!
Forside   Shop
  Svane & Lührs   Kampagner   Kollektioner   Smykkerne   Kataloger   Kundeservice   Kontakt

BILLIG FRAGT

Vi sender til hele Europa for 35 DKK

FAVORITLISTE

Se liste       Opret ny

INDKØBSKURV - 0 VARER

Vis kurv       Gå til kassen
LÆS MERE HER
SMYKKEHIT! Smykker med stjernetegn
SMYKKEHIT! Smykker med tal
SMYKKEHIT! Halskæder med bogstav
SMYKKEHIT! Swingøreringe med perler
It by Svane & Lührs
Happy Rings
Nordic by Svane & Lührs
By Malene Meden
Mor & barn smykker
Prinsessesmykker
Cabochonsmykker

It by Svane & Lührs

It by Svane & Lührs er vores store smykkekollektion af charms, vedhæng & læderarmbånd - med mere end 500 charms & 50 farver læderarmbånd.

 

IT BY SVANE & LÜHRS

It by Svane & Lührs er vores klassiske smykkekollektion af charms, vedhæng & håndsyede læderarmbånd, hvor du har uendelige muligheder at sammensætte dit helt perfekte smykke. Smykkekollektionen er fuld af vidunderlige farver og fine kombinationer af sterling sølv,  ægte skind, glitrende smykkesten, ferskvandsperler og cubik zirkonia.

Hvad enten du er til det romantiske, farverige, humoristiske, elegante, feminine eller det helt enkle smykkelook, så finder du dit nye smykke i vores it by Svane & Lührs smykkekollektion!


Glitrende Golden Reptile læderarmbånd med nordisk charm samt mor & barn charm.


 

LÆDERARMBÅND

Alle vores læderarmbånd er lavet i ægte fåreskind og har en flot, karakterisktisk syning. Læderarmbåndet måler 4,5 mm i diameter. Du kan vælge mellem flere end 50 flotte farver af læderarmbånd - i flere varianter og med flere effekter:

  • GLAT LÆDER
  • GLAT LÆDER MED METALLIC EFFEKT
  • SLANGESKIND- ELLER REPTILEFFEKT
  • FLETTET LÆDER
  • LÆDERSNORSARMBÅND MED 4 TYNDE LÆDERSNORE

Den håndsyede læderarmbånd lukkes let og sikkert med en fin, enkel magnetlås, der er indkapslet i sterling sølv. Du kan vælge mellem 2 magnetlåse: En helt glat magnetlås eller en glat magnetlås med hvide cubik zirkonia. De 2 låse fås begge i sterling sølv, forgyldt, roséforgyldt & sortrhodineret.

På webshoppen kan du sortere på farve, lås & læder - og få vist de læderarmbånd, der er interessante for dig.

Find dit nye læderarmbånd her!


 

VI LAVER ALLE LÆDERARMBÅND PÅ BESTILLING

Det betyder, at du kan få præcis den længde på armbåndet, du ønsker. Skal læderarmbåndet gå 1, 2, 3 eller 4 gange rundt om håndleddet? Du bestemmer!

Kig i vores størrelsesguide her - og se, hvordan du finder frem til din perfekte størrelse. Nu mangler du blot at vælge din favorit magnetlås og sølv på magnetlåsen.

Når du køber et læderarmbånd, får du en gratis læderpung med læderarmbåndet.Et udsnit af vores farverige læderarmbånd, som vi laver på bestilling i din ønskede længde.


 

DE FORSKELLIGE TYPER AF CHARMS & VEDHÆNG

I smykkekollektionen finder du tre typer af charms, som du kan pynte dit læderarmbånd med: Tubecharms eller led til armbåndvedhæng & clip-on charms.

De fleste charms fås i alle fire varianter af sterling sølv: Sølv, forgyldt, sortrhodineret og roséforgyldt. Men der er også enkelte charms, der ikke fås i den roséforgyldt sterling sølv.


TUBECHARMS // LED TIL ARMBÅND
Tubecharms eller led til armbånd er vores mest populære charm-variant. En tubecharm er meget let at sætte på læderarmbåndet. Du fører blot charmen henover den tynde del af magnetlåsen på læderarmbåndet - og lukker magnetlåsen. En tubecharm måler indvendigt ca. 6 mm - og passer til alle vores læderarmbånd.

Vores tubecharms fås i mange størrelser, tykkelser og varianter - med eller uden farverige smykkesten og glitrende cubik zirkonia. De fleste tubecharms fås i alle fire sølvvarianter: Sølv, forgyldt, sorthodineret/oxyderet eller roséforgyldt.

Med din nye tubecharm får du 2 små gummiringe, som du eventuelt kan sætte på siden af charmen.
 


Vores tubecharms fås i fire sølvvarianter: Sølv, forgyldt, roséforgyldt & sortrhodineret.


VEDHÆNG
Vores vedhæng til læderarmbånd er de vedhæng, der hænger fra læderarmbåndet. Vedhængene sættes fast på armbåndet med en variolås, der indvendigt måler 5 mm. Variolåsen åbnes ved at trække åbningerne fra hinanden. Sæt låsen med vedhæng på armbåndet - og klik åbningerne sammen igen.

Måske har du et vedhæng derhjemme, som du ønsker at bruge på et læderarmbånd? Så kan du købe variolåsen alene og sætte dit gamle vedhæng på læderarmbåndet.Glitrende cubik zirkonia vedhæng til læderarmbånd med variolås i sterling sølv.


CLIP-ON CHARMS
Clip-on charms er en lille charm, der meget let sættes på læderarmbåndet. Den fungerer som en lille hårclip, så det vil sige, at du blot klipser charmen på læderarmbåndet. Clip-on charmen sidder godt fast - og kan let flyttes rundt på armbåndet.


 

BRUG CHARMS & VEDHÆNG I EN LANG KÆDE

Du kan også bruge både dine tubecharms og vedhæng i en sølvkæde, da de let kan sættes direkte i halskæden. Vedhængene kan kombineres, som du ønsker, og det er meget flot at sammensætte eksempelvis 2, 3 eller flere vedhæng i en lang sølvkæde. Du tager blot variolåsen af vedhænget og fører åbningen på vedhænget over låsen på kæden.

Hvis halskædens lås er for stor til, at vedhængets åbning kan komme henover låsen, så kan du bruge vores vedhængslås til halskæder. Den klipser du på vedhænget - nyt som gammelt - og klipser dernæst låsen på kæden. Vedhængslåsen er let at tage af og på - og fås i sølv, forgyldt, roséforgyldt og sortrhodineret.

Hvis du ønsker at bruge dit nye vedhæng i en halskæde i stedet for på et læderarmbånd, så skriv det gerne i kommentarfeltet på din ordre. Så fratrækker vi værdien af variolåsen på din faktura.
 

Sammensæt din egen, unikke halskæde ved at kombinere vedhæng, som du ønsker.
MERE END 500 CHARMS & VEDHÆNG

Vi har mere end 500 forskellige charms og vedhæng i sterling sølv, som du kan sætte på læderarmbånd eller kæde. Men vi har gjort det overskueligt for dig, så på webshoppen er de inddelt i forskellige kategorier, så du let kan finde, hvad du søger:


TUBECHARMS
I kategorien Led til armbånd finder du alle vores tubecharms - store som små, tykke som tynde, enkle som detaljerede og glitrende som glatte. Hvis du er mest til charms på dit læderarbånd - eller halskæde - så kig i denne kategori og find dine favoritter blandt de farverige, funklende og feminine tubecharms. Priser fra DKK 150.


CLIP-ON CHARMS
I kategorien Clip-on charms finder du alle vores clip-on charms, som fås i sterling sølv og forgyldt. Motiverne er enkle og feminine, bl.a. med blomster, margueritter, hjerter eller i grafiske former - og de fine clip-on charms er helt enkle, dekoreret med farvet emalje eller pyntet med hvide cubik zirkonia. Priser fra DKK 295.


SPIRALCHARMS
Vil du have en charm, der fylder visuelt meget på armbåndet, men som alligevel er åben og enkel, så leder du nok efter en spiralcharm. En spiralcharm er en lang, spiralformet charm, som fungerer lige som en tubecharm. Vores spiralcharms er pyntet med små, hvide cubik zirkonia og fås med blomster-, hjerte- eller bladmotiv. Vælg mellem sølv, roséforgyldt,sorthodineret eller forgyldt sølv. Priser fra DKK 250.


Spiralcharms i sterling sølv til læderarmbånd, der fylder visuelt meget på læderarmbåndet.


DRÅBECHARMS
I kategorien Dråbecharms finder du alle vores kugle- eller dråbeformede vedhæng med eller uden glitrende cubik zirkonia. Mange af dråbevedhængene fås i både sterling sølv, forgyldt, sortrhodineret eller roséforgyldt. Dråbevedhængene er perfekte til både læderarmbånd og halskæde - og de fås i både helt enkle design og med små, udskårne detaljer. Priser fra DKK 295.


CHARMS MED GLITRENDE CZ
Hvis du er vild med glitrende charms og vedhæng, så kig i denne kategori. I Zirkoniacharms finder du nemlig alle vores charms, der er pyntet med de små sorte eller hvide cubik zirkonia. De små, funklende sten får dine charms og vedhæng til at syne visuelt mere på læderarmbåndet - og du kan bruge dem til både hverdag og fest. Priser fra DKK 195.


ROSÉFORGYLDTE CHARMS
Gennem de sidste par år er den flotte roséforgyldning virkelig blevet et hit! Roséforgyldningen skabes i en kombination af kobber og guld - og den passer perfekt til alle hudtyper. Samtidigt er roséforgyldningen flot i kombination med både sølv, forgyldt sølv og sort sølv, så du kan sagtens sammensætte et personligt smykke med karakter ved at kombinere de forskellige typer af sølv.

Langt de fleste af vores charms og vedhæng fås i roseforgyldt sølv - og du finder dem allesammen i kategorien Roséforgyldte charms. Priser fra DKK 195.


VEDHÆNG MED FERSKVANDSPERLER
I kategorien Perlevedhæng finder du alle vores vedhæng og charms med ferskvandsperler i forskellige farver og med forskellige fine dekorationer. I kategorien finder du primært vedhæng med ferskvandsperler, som er perfekte i en halskæde, men også enkelte tubecharms. De fås alle i fire varianter af sterling sølv. Priser fra DKK 250.


VEDHÆNG MED SMYKKESTEN
Er du vild med ægte, farverige smykkesten? Så besøg kategorien Vedhæng med smykkesten. Vi har det største udvalg af charms og vedhæng med facetterede og polerede smykkesten, som kommer i mange former og farver. Smykkestenene er perfekte i både læderarmbånd, i en lang eller kort kæde.

Vælg mellem blå topas, ametyst, rosakvarts, agat, månesten og mange flere. Priser fra DKK 295.
 


Dråbevedhæng & vedhæng med smykkesten på farverige læderarmbånd i pink & brune nuancer.


DE KLASSISKE CHARMS
I kategorien Klassikere finder du vores klassiske charms og vedhæng, som også er vores bestsellers. De klassiske charms er oftest meget enkle og har de klassiske former som eksempelvis hjerte-, stjerne-, dråbe- eller kugleform. Klassikerne er pyntet med hvide og sorte cubik zirkonia - eller holdt helt i glat sterling sølv.  De fleste klassikere fås i alle fire sølvvarianter.

Vores klassikere er charms, som kan betegnes som klassikere, fordi de har været i vores kollektion i mange år - eller fordi de simpelthen er vores dna, så at sige. De repræsenterer det Svane & Lührs, som vi er og altid har været: Smykker med et enkelt, glitrende og feminint look, der kan kombineres og bruges på mange måder! Priser fra DKK 195.


STJERNECHARMS
I kategorien Stjernecharms finder du charms og vedhæng, der er stjerneformede, pyntet med små stjerne eller med udskåret stjerneform. De klassiske stjernecharms fås med eller uden glitrende cubik zirkonia eller ferskvandsperler. De fleste hjertecharms fås i sterling sølv, forgyldt og sortrhodineret og enkelte stjernecharms fås også i roséforgyldt sølv. Priser fra DKK 250.


HJERTECHARMS
I kategorien Hjertevedhæng finder du alle de charms og vedhæng, der er hjerteformede, er pyntet med små hjerter eller har udskårne hjerter. Hjertevedhængene fås både med og uden smukke smykkesten, glitrende cubik zirkonia eller ferskvandsperler. De fleste hjertecharms fås i alle fire sølvvarianter, men enkelte fås kun i sterling sølv og forgyldt. Priser fra DKK 250.


MOR & BARN CHARMS
Vores populære Mor & Barn kollektion er smykker, der repræsenterer kærligheden mellem mor & barn. Oplev de søde, små detaljer på Mor & Barn charms og vedhæng - der repræsenterer både søn og datter. Både vedhæng og tubecharms er perfekte i en lang kæde eller på et læderarmbånd. Priser fra DKK 350.
 


Charms med Mor & barn silhouetter, der former et rosa eller turkis hjerte på læderarmbånd.


CHARMS MED DYR
I kategorien Charms med dyr finder du charms og vedhæng med kære og sjove dyr. De fleste charms med dyr fås i sterling sølv, forgyldt eller sortrhodinerede - og enkelte af dem fås også i roséforgyldt. Priser fra DKK 250.


CHARMS MED SYMBOLIK
Du kan også pynte dit læderarmbånd med charms og vedhæng med symbolik. I kategorien Charms med symboler finder du smykker med bl.a. Tro, håb & Kærlighed, kvindetegn, Evighedstegn og Nordiskinspirede charms. Priser fra DKK 295.


BLOMSTERCHARMS
I kategorien Blomstercharms har vi samlet alle charms og vedhæng med blomstermotiver. De feminine blomstervedhæng har små, fine og udskårne detaljer - og de fås med eller uden smykkesten, cubik zirkonia og emalje. Priser fra DKK 250.
 


Julie med en blomstercharm på et waterfall blue & royal blue læderarmbånd med glat lås. 

SVANE & LÜHRS ApS

8230 Aabyhøj - Danmark
Tlf.: (+45) 86152800
Fax.: (+45) 86152868
E-mail: shop@svane-luhrs.dk

CVR-nr: (DK) 70 99 89 12

Web by .easynet
© 2017 Svane & Lührs ApS. All rights reserved


 

SHOP SMYKKER

Nyheder
Kampagnesæt

Læderarmbånd
Charms til armbånd
Led til armbånd
Vedhæng til kæde
Sølvkæder
Sølvarmbånd
Sølvringe
Sølvøreringe
Herresmykker

  It by Svane & Lührs
Petit by Svane & Lührs
By Malene Meden

Bogstavsmykker
Mor & barn smykker

Cabochon smykker
Nordiske smykker

Smykker med hjerter
Smykker med sten
Smykker med perler                                                                            

 

OM SVANE & LÜHRS

Gratis pung med dit læderarmbånd
Sæsonens smykkehit

Om Svane & Lührs
Om smykkerne
Om smykkekollektionerne
Se de nye smykkekataloger

Kundeservice
Størrelsesguide
Smykkepleje
Kundeanmeldelser

 

FØLG SVANE & LÜHRS

Facebook
Pinterest
Google +
Youtube
Instagram
Blog
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Kontakt os

TIL FORHANDLERE

Forhandlerområde